1. VGS ○ 2. kolo ○ vyhodnocení

21. prosince 2008 v 16:03 | SmoKe-ouT |  =VGS
Tk,je tu očekávané vyhlášení VGS 2. kola.. :)..
Jako, nejdřív .. tři lidi neodevzdali!! To pak nemá cenu!!!
a v c.č. hodnocení.. jo,vypadne asi 1!!

1. Lucissh blend
Hodnocení: Moc se mi líbí font!! Ale zase mi tam nesedí ta sponka.. 2

2. Ewi blend
Hodnocení: Až na to KatE,je dcl v pohoodě.. :).. ale nezdá se mi ten brush vlevo dole,či co to je.. :D:D 2

3. !lča blend
Hodnocení: Moc se mi líbí.. krásný brushe.. možná bych asi já dala jinou barvu písma,ale jako,je to hezký! 1

4. Dagi blend
Hodnocení: Tajiten je moc kráásney!! Chválím odlesky! A moc krásný brushe! 1

5. Dodkaa blend
Hodnocení: Moc pěknej! Akorát bych tam asi nedávala ten brush,list z bločku.. :D.. a Dala bych nějaký výraznější písmo.. 2-

6. GuGluGi blend
Hodnocení: Moc pekněj,ale příště,bych tam dala nějakej ten brush.. :).. 1-

7. ○○Prin{c}ess○○ blend
Hodnocení: Hm,fotky nejsou moc várazný,a překrývá je textura,asi bych tam dala i nějakej ten brush.. 3

Vypadává ten,s nejhorší známkou,a v tomto kole je to ○○Prin{c}ess○○..
Jinak snad všichni budete souhlasit s mým hodnocení,ale pstě,je to můj názor a stojím si za ním!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ewi Ewi | Web | 21. prosince 2008 v 16:11 | Reagovat

Dííky ! :) Jou..A nechtěla bys spřátelit ? :D

2 ¤¤GuGluGi¤¤ ‡SB‡ ¤¤GuGluGi¤¤ ‡SB‡ | Web | 21. prosince 2008 v 16:15 | Reagovat

Jj souhlas xD

3 Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! | Web | 21. prosince 2008 v 16:15 | Reagovat

Tak jo:)

4 Lucissh Lucissh | Web | 21. prosince 2008 v 16:16 | Reagovat

Je to tvůj názor, ale dík :-D

5 Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! | Web | 21. prosince 2008 v 16:16 | Reagovat

Že jo taky si myslím:D..ale neva že si tě přidám až večer??A enbo si tě tam hned přidám:)

6 Ewi Ewi | Web | 21. prosince 2008 v 16:19 | Reagovat

jOu ? Toe supér :D :) Tag si Tě jdu přiáát ;)

7 Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! | Web | 21. prosince 2008 v 16:22 | Reagovat

právě že já grafiku vůbec neumím!I jedno moje sb říkalo,že si mám udělat tu stránku s grafikou....ale když já ji vůbec neumím:( :'-(

8 Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! Bilda♥...SB,které tě tááákhle Lowujee! | Web | 21. prosince 2008 v 16:29 | Reagovat

13, icq 375342294

9 Dodkaa Dodkaa | Web | 21. prosince 2008 v 16:42 | Reagovat

mas pravdu:)ako co sa tyka mna :) to pismo som mala v PFku pekne, tiez som to zistila az po ulozeni :(

10 DaGGi DaGGi | Web | 21. prosince 2008 v 18:29 | Reagovat

woow , děkuju moc , to jsem vůbec nečekala ! :D

11 !Lča → tvé SB !Lča → tvé SB | Web | 21. prosince 2008 v 19:30 | Reagovat

dík za hodnocení :)

12 Bara Bara | 30. prosince 2008 v 17:44 | Reagovat

PS.:_To je Kate perry a ne Katy

13 Jefferynog Jefferynog | E-mail | Web | 2. října 2017 v 4:37 | Reagovat

If you have been feeling stressed lately, but you are not sure how to deal with it, the advice in this article can help. Feelings of stress are increasingly common in today's world, but there are ways to help. This article will teach you some easy ways to overcome your stress.

<a href=https://www.acheterviagrafr24.com/sildenafil-pfizer-prix-tabletta/>sildenafil pfizer prix tabletta</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama